Zechsal Magnesium Vlokken

Je hebt van mij een zakje pure magnesium vlokken gekregen van Zechsal om kennis te maken met een ontspannend voetenbadje. Ik hoop dat je er heel erg van geniet.

Zechsal komt uit de zuiverste bron ter wereld en zorgt voor:

* natuurlijke ontspanning

* soepele spieren en gewrichten

* goede nachtrust

* effectief bij huidproblemen

* heeft een goede opname via de huid.

Zechsal badkristallen bestaan uit zuiver magnesiumchloride in vaste vorm. De kristallen lossen uitstekend op in water. De voeten zijn een uitstekend opnamepunt voor magnesium. Daarnaast is een voetenbad ook uitermate geschikt om afvalstoffen af te voeren. Heerlijk voor het slapen gaan of na een lange dag! Het werkt namelijk ook heel erg aardend. Na een voetenbad van 20 min. is je hoofd een stuk rustiger, beloofd!

Dosering en gebruik
Voor normaal onderhoud van uw magnesiumbalans, neem twee keer per week een voetenbad. Bij gezondheidsklachten bevelen wij aan om ├│m de dag een voetenbad te nemen, bij voorkeur ‘s avonds voor het slapen gaan. Dosering: 125 gram op ca. 4 liter warm water. De aanbevolen temperatuur is 37 graden Celsius. Duur: minimaal 20 minuten, optimaal is een half uur.

Indien je een zakje hebt gekocht dan bevat dat ongeveer 125 gram.

Nb. niet geschikt voor elektrische voetenbaden (i.v.m. corrosieve eigenschappen van magnesium voor metalen onderdelen, zoals in een pompsysteem).
Ingredi├źnten: 47% magnesiumchloride, kristalwater.

Via deze link kan u meer lezen over Zechsal pure magnesium: https://www.zechsal.nl/blog/waarom-zechsal