Waarom wil ik jou zo graag masseren?

Op mijn website staat, zoals het hoort, netjes een pagina ‘over mij’ zodat elke bezoeker kan zien wie de persoon is achter de site. Zou je het leuk vinden als ‘over mij’ nog iets persoonlijker zou zijn?  Ook staat er een kort stukje over mijn missie; wat is mijn doel. En daar wil ik hier iets meer op ingaan zodat je een beter beeld heb van waarom ik jou zo graag masseer.

Ik sta regelmatig stil bij de vraag: waarom ben ik een eigen bedrijf gestart en wat wil ik graag bereiken. En dan bedenk ik me, bijna 2  jaar na dato, dat mijn bezieling om te gaan masseren alleen nog maar groter is geworden. Ik begon aan de massage opleiding, omdat ik het leuk vond om te masseren maar gaandeweg merkte ik dat het me steeds meer ging doen. Ik ontmoet zoveel mooie mensen en iedereen raakt wel iets in mij met zijn verhaal of lichaamstaal, waardoor ik gestimuleerd en geïnspireerd word om nog meer te leren en te groeien. Mijn specialisatie is ontspanningsmassage, voor iedereen, op een massagestoel of op een massagetafel, jong of oud, met kanker, herstellend en ook voor zwangeren.  Ik wil graag iets bijdragen aan jouw geluksgevoel. Ik hoop dat je dit gevoel herkent, want het maakt me helemaal blij van binnen en dat gun ik jou ook!

We zijn zo druk bezig met ons hoofd en met ons lichaam, dat we weinig stil staan bij wat we voelen en waar. Tot dat het echt ergens pijn gaat doen, want echte pijn neem je makkelijker waar. Vaak komt dat voort uit stress en een overvolle agenda. We leven tenslotte in een drukke maatschappij, waardoor we sneller het contact met ons lichaam verliezen. Je weet het ergens wel, maar neemt er niet de tijd voor om er bewust even naar te kijken. En als het een naar gevoel is dan druk je het ook liever weg.  Ik wil je graag weer laten voelen wat contact maken met je lichaam met- en voor jou doet. Daardoor ontstaat er ontspanning om dingen te laten zijn. Mijn massages geven tegelijkertijd ook een stuk heling en dat geeft rust en ruimte voor nieuwe inzichten. En dat allemaal in een uur!  Ik hoor van klanten dat ze dit gevoel na de massage goed kunnen vasthouden en er nog dagenlang van genieten.  Een ontspannen lichaam geeft een ontspannen hoofd. En daar zit het geluksgevoel. Je kan weer bergen verzetten en daardoor voel je je krachtig en energiek. En hoe vaker je dat doet, hoe normaler het wordt om weer even bij jezelf stil te staan. En niet pas als het te laat is.
Als jij bewuster met je gevoel en je lichaam leert omgaan, krijgt stress steeds minder kans zich als echte pijn in je lichaam vast te zetten. En dat voelt goed, toch? Dan is er juist ruimte voor leuke dingen en positieve gedachten.

En als ik een stukje kan bijdragen aan jouw geluksgevoel, dan is mijn missie geslaagd.

1 gedachte op “Waarom wil ik jou zo graag masseren?

 1. Lieve Jaqueline
  Jouw gave om te masseren ,gaat verder dan alleen de ” massage”.
  Jij geeft mij energie en inzicht in mijzelf ,waardoor ik steeds dichter bij mezelf kom.
  Ook leer mij naar mijn eigen ik te kijken en dat ik trots op mezelf mag zijn.
  Ja jij geeft een geweldige heerlijk massage ,en nog veel meer .
  Dank daarvoor.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.