Voetmassage

Heb je er wel eens aan gedacht om alleen je voeten te laten masseren? En heb je enig idee wat een weldaad dat is voor je lichaam en geest. Zo’n klein lichaamsdeel geeft zo’n groots effect. Probeer het gewoon een keer en ervaar het zelf. Gewoon omdat je het waard bent ❤️

Geplaatst door Harmonic Touch op Woensdag 26 september 2018

In China is het al meer dan 4000 jaar heel gebruikelijk om je voeten regelmatig te laten masseren. Laten we dat in Nederland nou ook eens introduceren. Een korte maar zeer krachtige en effectieve massage.

Waarom worden voeten toch zo snel vergeten? We staan er vaak de hele dag op en brengen ons overal.

Door verschillende redenen ontstaan er ophopingen van afvalstoffen in de zenuwbanen van ons lichaam, die uitkomen in onze handen en voeten. Het lichaam raakt daardoor uit balans en verzwakt ons immuunsysteem waardoor we kwaaltjes krijgen.  Voel je voeten eens bewust en verwen jezelf dan eens met een voetmassage. Gewoon omdat je het waard bent.  Maak hier een afspraak.

Een voetmassage helpt goed bij:

– bij vermoeidheid
– stress en spanning
– slecht slapen
– niet lekker in je vel zitten, vage klachten

De massage wordt uitgevoerd op de massagetafel, want behalve de voeten worden ook de onderbenen meegenomen in de behandeling. Ik waardeer het dat je voeten gewassen zijn voordat je naar de praktijk komt.

De behandeling gebeurt met etherische oliën en duurt ongeveer een half uur.

Kosten €35,-

Je zult de eerste niet zijn, die tijdens de massage in slaap valt!