Quantum Touch
Energetische massage

Iedereen bezit het vermogen om zijn eigen lichaam te genezen.

Mooier dan Richard Gordon, de ontwikkelaar van deze methode, kan ik het niet omschrijven:

“Quantum Touch is een praktische methode, die met gebruikmaking van een lichte aanraking het zelfgenezend vermogen van het lichaam versnelt”

Energetische massage Quantum Touch

Quantum Touch gebruik ik bij al mijn massages. Eigenlijk gebeurt het gewoon bij aanraking. Door het gebruik van ademhaling en visualisaties houd ik mijn energie op een hoog niveau; jij kan je dan aan deze hoge frequentie aanpassen en de heling in gang zetten. 

Dat gevoel maak je niet bewust mee, maar je lichaam weet precies wat het moet doen. Energy flows where the mind goes. De energie gaat altijd daar naar toe waar het nodig is. En de massage is heerlijk ontspannend.

Mijn ervaring is dat het overdragen van energie nogal een ‘zweverig’ imago heeft, terwijl we het allemaal onbewust dagelijks doen. Je geeft je kind een kusje daar waar het pijn heeft. Je legt je hand vaak op je lichaam waar het even niet prettig voelt.

Herken je dat en sta je er voor open om het te ervaren? Maak dan een afspraak voor een energetische massage.

Quantum Touch kan ook op afstand gebruikt worden

Ik stem dan op jou af. Het werkt voor mij het prettigst als ik een recente foto van je heb waarop ik je ogen kan zien. Het duurt ongeveer 20 min en jij hoeft hiervoor niks te doen, zelfs niet te vertellen waarom je het graag wilt. 

De energie gaat altijd daar naar toe waar het nodig is en dat kan soms heel wat anders zijn dan jij in gedachten hebt. Dus laat alle ideeën erover los en laat de energie het werk doen zodat het weer vrij kan stromen.

We kunnen een tijd afstemmen samen maar is niet noodzakelijk. De kosten zijn €35,- en dienen vooraf te worden betaald. Ik laat je nadien weten wat ik heb gedaan en wat ik evt ben tegengekomen. Neem hier contact met mij op.

Andere mogelijkheden:

Stoelmassage

Massage bij kanker

Zwangerschaps-massage

Cursus hand- of voetmassage bij kanker

Quantum Touch

Helende en fysieke reis

Winkelwagen