Over mij

Ik ben Jacqueline Tak-Kriek, 52 lentes jong, moeder van 3 prachtige kinderen en getrouwd met een geweldige man.

Mijn hele leven voel ik al dat ik anders ‘bedraad’ ben dan andere mensen. Ik voel de energie van anderen waardoor ik snel in de gaten heb hoe iemand zich voelt en/of met welke lichamelijke klachten hij of zij kampt.
Deze ‘afwijkende bedrading’, zoals ik zelf soms gekscherend noem, bracht mij voorheen vaak in de war. Mensen om mij heen begrepen mij soms niet, en ik dacht dat dat aan hen lag. Maar in feite lag het aan mij, omdat ík hiermee niet deed wat ik het liefste wilde doen, namelijk mensen helpen.
Toen ik dat inzicht kreeg, ben ik cursussen gaan volgen voor intuïtieve ontwikkeling. Een eye-opener, omdat ik toen zag dat er meer mensen zijn die een sensitiviteit hebben voor
de energieën om hen heen. Tijdens deze cursussen kwam het besef dat ik heel graag
mensen wilde gaan helpen door middel van aanraking en massage. Daarom heb ik
vervolgens de opleiding tot Holistisch Life Masseur gevolgd aan de Academie voor
Holistisch Coachen.

Als holistisch life masseur kijk ik niet alleen naar lichamelijke factoren, maar ook naar
jouw mentale, energetische en emotionele kant. Mijn doel is je innerlijk welbevinden te
vergroten zodat er meer balans in je leven komt. Hiermee heb ik inmiddels al zeer veel
mensen in mijn eigen massagepraktijk geholpen.
Om me nog verder te verdiepen heb ik specialisaties gevolgd zoals massage bij kanker, massage bij een burn-out en zwangerschapsmassage en daarnaast ben ik gecertificeerd stoelmasseur. Deze afwisseling in klanten maakt mijn werk heel bijzonder.

In september 2019 heb ik mijn eerste boek uitgegeven “Geluk zit in jezelf”. Ik heb zelf ervaren dat elke dag bewust bezig zijn met dankbaarheid je eigen geluksgevoel enorm vergroot. En ik ben ervan overtuigd dat als jij ook meer dankbaarheid kan ervaren, jouw geluksgevoel uit zal stralen naar anderen, die op hun beurt ook weer bewuster op zoek gaan naar hun eigen geluk. En zo maken we de wereld een stukje mooier. Gun het jezelf! Mijn boek kan je hier vinden: https://harmonictouch.nl/product/geluk-zit-in-jezelf/

Naast het werken in mijn eigen praktijk, neem ik deel aan verwendagen voor mensen met kanker, geïnitieerd door verschillende mensen. Ik bekijk per periode waar ik graag kosteloos mijn diensten aanbied.

De afgelopen jaren heb ik hand-en voetmassages aan patiënten op de oncologie-afdeling van het ASZ in Dordrecht gegeven, opgezet door de stichting Voor Jou.  De afgelopen 8 jaar heb ik mijn steentje bijgedragen aan het vervullen van de allerliefste wens van een ziek kind voor Make-A-Wish Nederland en heb ik ruim 2 jaar vrijwillig stoelmassages gegeven aan ouders van opgenomen kinderen in het Sophia Kinderziekenhuis voor de stichting IanCare4Parents. Alle stichtingen draag ik nog steeds een warm hart toe, maar mijn energie is nu eerlijker verdeeld over mijn gezin, mijn praktijk aan huis en het geven van massages aan huis voor mensen met kanker, die door omstandigheden niet naar mijn praktijk kunnen komen.
In mijn vrije tijd lees ik graag een boek, train twee keer in de week, sta ik graag op de tennisbaan – vind de derde helft nog leuker en  hou ik ontzettend van reizen. Ik ben grotendeels in het buitenland opgegroeid en het verblijven in verschillende landen is echt de voeding voor mijn ziel.

Als je denkt dat ik iets voor jou kan betekenen dan hoop ik je binnenkort te mogen ontmoeten.