Over mij

Ik ben Jacqueline Tak-Kriek, bijna 55 lentes jong, moeder van 3 mooie jong volwassen kinderen, al 26 jaar getrouwd met een fantastische lieve man, reislustig, ondernemend en lief.

Mijn hele leven heb ik mezelf anders gevoeld dan anderen. Zo rond mijn 40e volgde ik een workshop over hooggevoelige mensen. Die middag was een openbaring! Er waren dus veel meer mensen zoals ik:  enorm empatisch, liever voor een ander zorgen dan voor mezelf, in een oogopslag weten of iemand oprecht is, sfeergevoelig en zo kan ik nog wel even doorgaan. Na deze openbaring heb ik verschillende opleidingen en cursussen gevolgd om van mijn klacht een kracht te maken. Tijdens deze cursussen kwam het besef dat ik heel graag mensen wilde gaan helpen door middel van aanraking en massage. En de opleiding tot Holistisch Life Masseur aan de Academie voor Holistisch Coachen sloot naadloos aan bij mijn wensen.

Ik vind mensen echt fascinerend en ons lichaam is een uniek iets. Daar mogen we zuinig op zijn. Als holistisch lmasseur kijk ik niet alleen naar lichamelijke factoren, maar ook naar
jouw mentale, energetische en emotionele kant. Mijn doel is je innerlijk welbevinden te
vergroten zodat er meer balans in je leven komt. Hiermee heb ik inmiddels al zeer veel
mensen in mijn eigen massagepraktijk geholpen en dat maakt mij een rijk en gelukkig mens.
Om me nog verder te verdiepen heb ik specialisaties gevolgd zoals massage bij kanker, massage bij een burn-out en zwangerschapsmassage en daarnaast ben ik gecertificeerd stoelmasseur. Deze afwisseling in klanten maakt mijn werk heel bijzonder.

In september 2019 heb ik mijn eerste boek uitgegeven “Geluk zit in jezelf”. Ik heb zelf ervaren, tijdens de ziekte periode van mijn moeder, dat elke dag bewust bezig zijn met dankbaarheid je eigen geluksgevoel enorm vergroot. Tot aan haar overlijden in dec 2019 heeft het mij bijzondere en onvergetelijke herinneringen opgeleverd.

 En ik ben ervan overtuigd dat als jij ook meer dankbaarheid kan ervaren, dat  jouw geluksgevoel uitstraalt naar anderen, die op hun beurt ook weer bewuster op zoek gaan naar hun eigen geluk. En zo maken we de wereld een stukje mooier. Gun het jezelf! Mijn boek kan je hier vinden: https://harmonictouch.nl/product/geluk-zit-in-jezelf/

Naast het werken in mijn eigen praktijk en in Oosterhout op donderdagen, neem ik deel aan verwendagen voor mensen met kanker, geef ik stoelmassage in het Prinses Maxima Centum aan de ouders van kinderen met kanker. Ik bekijk per periode waar ik graag kosteloos mijn diensten aanbied. In de huidige pandemie periode bied ik mensen een gratis massage aan, die het heel hard kunnen gebruiken.

De afgelopen jaren heb ik hand-en voetmassages aan patiënten op de oncologie-afdeling van het ASZ in Dordrecht gegeven, opgezet door de stichting Voor Jou.  De afgelopen 8 jaar heb ik mijn steentje bijgedragen aan het vervullen van de allerliefste wens van een ziek kind voor Make-A-Wish Nederland en heb ik ruim 2 jaar vrijwillig stoelmassages gegeven aan ouders van opgenomen kinderen in het Sophia Kinderziekenhuis voor de stichting IanCare4Parents. Alle stichtingen draag ik nog steeds een warm hart toe, maar mijn energie is nu eerlijker verdeeld over mijn gezin, mijn praktijk aan huis en het geven van massages aan huis voor mensen met kanker, die door omstandigheden niet naar mijn praktijk kunnen komen.
In mijn vrije tijd lees ik graag een boek, train twee keer in de week, sta ik graag op de tennisbaan – vind de derde helft nog leuker en  hou ik ontzettend van reizen. Ik ben grotendeels in het buitenland opgegroeid en het verblijven in verschillende landen is echt de voeding voor mijn ziel.

Als je helemaal tot het eind hebt gelezen dan weet je gelijk dat ik altijd een hoop te vertellen heb. Dank je wel voor het lezen!

Als je denkt dat ik iets voor jou kan betekenen dan hoop ik je binnenkort te mogen ontmoeten.