Over mij

Ik ben Jacqueline Tak-Kriek, trotse 55 lentes jong, moeder van 3 mooie jong volwassen kinderen, al 26 jaar getrouwd met een fantastische lieve man, reislustig, ondernemend en lief.

Mijn hele leven heb ik mezelf anders gevoeld dan anderen. Zo rond mijn 40e volgde ik een workshop over hooggevoelige mensen. Die middag was een openbaring! Er waren dus veel meer mensen zoals ik:  enorm empatisch, liever voor een ander zorgen dan voor mezelf, in een oogopslag weten of iemand oprecht is, sfeergevoelig en zo kan ik nog wel even doorgaan. Na deze openbaring heb ik verschillende opleidingen en cursussen gevolgd om van mijn klacht een kracht te maken. Tijdens deze cursussen kwam het besef dat ik heel graag mensen wilde gaan helpen door middel van aanraking en massage. En de opleiding tot Holistisch Life Masseur aan de Academie voor Holistisch Coachen sloot naadloos aan bij mijn wensen.

Ik vind mensen echt fascinerend en ons lichaam is een uniek iets. Daar mogen we zuinig op zijn. Als holistisch masseur kijk ik niet alleen naar lichamelijke factoren, maar ook naar
jouw mentale, energetische en emotionele kant. Mijn doel is je innerlijk welbevinden te
vergroten zodat er meer balans in je leven komt. Hiermee heb ik inmiddels al zeer veel
mensen in mijn eigen massagepraktijk geholpen en dat maakt mij een rijk en gelukkig mens.
Om me nog verder te verdiepen heb ik specialisaties gevolgd zoals massage bij kanker, massage bij een burn-out en zwangerschapsmassage en daarnaast ben ik gecertificeerd stoelmasseur. Deze afwisseling in klanten maakt mijn werk heel bijzonder.

In september 2019 heb ik mijn eerste boek uitgegeven “Geluk zit in jezelf”. Ik heb zelf ervaren, tijdens de ziekte periode van mijn moeder, dat elke dag bewust bezig zijn met dankbaarheid je eigen geluksgevoel enorm vergroot. Tot aan haar overlijden in dec 2019 heeft het mij bijzondere en onvergetelijke herinneringen opgeleverd.

 En ik ben ervan overtuigd dat als jij ook meer dankbaarheid kan ervaren, dat  jouw geluksgevoel uitstraalt naar anderen, die op hun beurt ook weer bewuster op zoek gaan naar hun eigen geluk. En zo maken we de wereld een stukje mooier. Gun het jezelf! Mijn boek kan je hier vinden: https://harmonictouch.nl/product/geluk-zit-in-jezelf/

Naast het werken in mijn praktijk in Bergen op Zoom en  Oosterhout op donderdagen, doe ik heel graag vrijwilligerswerk. Ook bekijk ik per periode waar ik graag kosteloos mijn diensten aanbied.

  • 8 jaar lang heb ik met veel liefde de allerliefste wensen gehaald van kinderen met een levensbedreigende ziekte zodat deze vervult konden worden door Make-A-Wish Nederland
  • sinds 2015 ben ik vrijwilliger bij de stichting IanCare4Parents. We hebben in het verleden stoelmassages  gegeven aan ouders van opgenomen kinderen in het Sophia Kinderziekenhuis en nu doen we dat  in het Prinses Maxima Centrum voor kinderoncologie.
  • Ruim 2 jaar heb ik hand-en voetmassages aan patiënten op de oncologie-afdeling van het ASZ in Dordrecht gegeven, opgezet door de stichting Voor Jou.

In mijn vrije tijd lees ik graag een boek, volg heel vaak werk-gerelateerde trainingen en  sta ik graag op de tennisbaan – vind de derde helft nog leuker en  hou ik ontzettend van reizen. Ik ben grotendeels in het buitenland opgegroeid en het verblijven in verschillende landen is echt de voeding voor mijn ziel.

Als je helemaal tot het eind hebt gelezen dan weet je gelijk dat ik altijd een hoop te vertellen heb. Dank je wel voor het lezen!

Als je denkt – liever voelt – dat ik iets voor jou kan betekenen dan hoop ik je binnenkort te mogen ontmoeten.