Massages in Bergen op Zoom

Als holistisch life masseur kijk ik niet alleen naar de lichamelijke factoren, maar ook naar je mentale, energetische en emotionele kant. Mijn doel is je innerlijk welbevinden te vergroten zodat er meer balans in je leven komt en jij je eigen kracht voelt waardoor (het) leven leuk is.

Alle drukke bezigheden, stress, ervaringen en emoties zorgen voor een stagnerende energie in je lichaam die zich op allerlei manieren kan uiten. Stijfheid, niet lekker in je vel zitten of zelfs pijn zijn hier duidelijke signalen van.  Je geest drukt zich uit via het lichaam.
Met mijn energetische massage bestrijd ik geen symptomen, maar zorg ik, met een zachte aanraking, soms wat steviger,  voor een betere doorstroming van jouw energie. Hierdoor laat je spanning los en komen je lichaam en geest beter in balans. Je zelfhelend vermogen is hiermee weer ‘aan’ gezet. Je lichaam heeft veel wijsheid in pacht en door ernaar te luisteren en te durven voelen,  kan het zich weer herstellen. Je voelt je innerlijk vuurtje weer branden, waardoor je je krachtig voelt, verkwikt en ontspannen!

“Een aanraking zegt meer dan duizend woorden!”

Tijdens de intake zullen we samen kort bespreken wat er speelt en waar eventueel pijn en/of spanning zit. Je hoeft niet je hele levensverhaal te vertellen, geef er zo min mogelijk woorden aan en ga zelf ervaren wat het betekend voor jou om een diepe rust in je hoofd en in je lichaam te voelen. We sluiten de massage af met een kopje thee en/of water. Ik neem ruim de tijd voor jou dus reserveer altijd een half uur extra in je agenda.

Waar heb jij behoefte aan?

  • In 30 min.masseer ik je rug en hoofd. Investering €35,-
  • In 60 min. masseer ik de gehele achterkant van je lichaam. Investering €65,-
  • In 90 min. masseer ik in een trager tempo waardoor je nog meer ruimte krijgt om te voelen. Investering €90,-
  • In 120 min. masseer ik je gezicht en buik erbij. In je buik zitten veel emoties opgeslagen wat een verademing kan zijn is als dat aangeraakt mag worden. Het geeft je letterlijk ruimte om te ademen en te leven. Investering €120,-

Als je niet bekend bent met massages, schroom hebt om je kleding uit te trekken of weinig tijd hebt dan is een stoelmassage een heerlijk alternatief.  Investering €25,-

Elke tafelmassage wordt uitgevoerd met een natuurlijke olie die voedend is voor je huid. Deze massages vinden plaats in mijn praktijk aan huis.