Massage bij Kanker

Tijdens de massage opleiding hoor je al snel dat massage bij kanker een contra-indicatie is tenzij je een specialisatie hebt gevolgd. En dat heb ik gedaan begin 2016 bij de Stichting Voor Jou in Rotterdam. En ik kan nu uit ervaring spreken als ik zeg dat een massage bij mensen met kanker, maakt niet uit in welke fase de klant zit, het grootste cadeautje is om te geven en te krijgen.

massage bij kanker

Als je de diagnose krijgt, dan sta je aan het begin van een heel ander nieuw leven. Je wilt graag aan het oude bekende vasthouden, want dat is vertrouwd, maar dat lukt niet altijd.

Dat tezamen met je behandeling, het leren omgaan met de reacties uit je omgeving, je eigen emoties en de eenzaamheid brengt een behoorlijke onbalans in je leven.

Ik kan je niet beter maken, ik kan je niet in balans houden, maar als je me het vertrouwen schenkt, kan ik je wel laten ervaren dat je lichaam nog prettig kan voelen waardoor er een stukje rust en ontspanning ontstaat.

En dat gevoel geeft je kracht om er weer even tegenaan te kunnen. Dat is het proberen waard toch?

Voor de behandeling stuur ik je een uitgebreide anamnese formulier per email. Deze mag je op je gemak thuis invullen en per mail terugsturen. Ik ben dan in de gelegenheid om je behandelingsplan uitvoerig te bestuderen zodat ik mijn massage daarop kan aanpassen. Ik hoop op je begrip hiervoor en zal uiteraard zeer zorgvuldig met alle verstrekte informatie omgaan.

Een reactie van een klant:

Voor haar opleiding oncologische massage had Jacqueline een proefpersoon nodig en ik was de gelukkige die kennis mocht maken met haar deskundige, harmonieuze, prettige persoonlijkheid en kwaliteiten! de massage was heel zacht en erg prettig, ik vond het nog fijner als een “echte” massage. Bedankt voor deze mooie ervaring Jacqueline!

Andere mogelijkheden:

Stoelmassage

Massage bij kanker

Zwangerschaps-massage

Cursus hand- of voetmassage bij kanker

Quantum Touch

Helende en fysieke reis

Winkelwagen