Helende en fysieke reis

Tijdens de massages, kwam ik bij een vaste klant elke keer een blokkade tegen op het hartchakra en ze wilde dit graag verder onderzoeken, dus stelde ik een fysieke reis voor in een aparte afspraak. Ik masseer je dan niet, maar al liggend op de massagetafel, met gewoon je kleren aan, neem ik je mee op reis in jezelf. En dan…..

De helende reis - Brandon Bays

Wat is een helende en fysieke reis?

Brandon Bays is de bedenker en heeft uit eigen ervaring de volgende woorden eraan gegeven:

“Bij de fysieke reis ga je ‘op reis’ in je lichaam, naar een fysieke aandoening , allergie, last, kwaal etc. oftewel waar zich onverwerkte ervaringen zich hebben vast gezet. Daar, op cellulair niveau, is de oorzaak te vinden van de belemmeringen die oorzaak zijn van ziekte of gebrek. Daar is de informatie; de herinneringen die als indrukken liggen opgeslagen.
Deze indrukken kunnen onze cellen iets anders laten doen, dan waar ze van nature voor gecreëerd waren.

Door onder begeleiding met de aandacht naar binnen te gaan, wordt je bewust door je innerlijk waarnemen, voelen, en herinneren. Het uiten kan op gang gebracht worden bij een denkbeeldig kampvuur, tegen de personen die met het onderwerp te maken hebben. 

Vergeving wordt geactiveerd en komt op. De genezende werking van onze innerlijke essentie wordt in werking gezet.

Met de fysieke reis kunnen fysieke (i.e. psychosomatische) problemen worden verlicht of zelfs verholpen. Spreekwoorden als ‘iets op je lever hebben’ of ‘een last op je schouders dragen’ of ‘je gal spuwen’of er mee in je maag zitten’ kunnen wat dat betreft heel letterlijk genomen worden.”

Na deze bijzondere ervaring drinken we samen een kopje thee en delen ervaringen als je daar behoefte aan hebt. Als het nodig is, kunnen we een kleine familieopstelling doen om het af te ronden, maar dat bekijk ik per sessie.

Als dit stukje iets in jou raakt , laten we samen op reis gaan.

Andere mogelijkheden:

Stoelmassage

Massage bij kanker

Zwangerschaps-massage

Cursus hand- of voetmassage bij kanker

Quantum Touch

Helende en fysieke reis

Winkelwagen