Geluk zit in jezelf

Voel dankbaarheid in korte tijd

Stel je eens voor: elke dag gelukkig wakker worden en meer plezier hebben in de dag. De mensen om je heen meer waarderen. Genieten van je werk. Dromen bedenken, uitwerken en verwezenlijken.

Het kan allemaal hè of denk jij juist dat het niet voor jou is weggelegd? Juist dan zou je morgen moeten beginnen elke dag je dankbare momenten op te schrijven en jezelf op een positieve manier verrassen.

Dankbaarheid. Wat is dat eigenlijk? Dankbaarheid kan je eigenlijk alleen maar (leren) voelen als je dingen, gebeurtenissen of mensen bewuster gaat ervaren en je deze momenten gaat benoemen.

Hoe vaak zie je dat iemand op straat naar je glimlacht? Legt iemand wel eens een hand op je schouder als je het even moeilijk hebt? Of stond je hond kwispelend op je te wachten na een lange vermoeiende dag? Dit soort dingen raken je als je het ziet of voelt, maar we nemen het niet altijd bewust waar en gaan door waar we gebleven zijn. Of we vinden het heel normaal. Maar al deze voorbeelden geven je een geluksgevoel. En als je daar bewust mee aan de slag gaat, dan zal je merken dat je steeds vaker een geluksgevoel ervaart. Geluk trekt meer geluk aan.

Het is geen hocus-pocus. Er is voldoende wetenschappelijk bewijs dat dankbare mensen gelukkiger in het leven staan. Het is alleen wel zo dat je er iets voor moet doen. We mogen anders waarnemen, we mogen anders gaan denken, we mogen dromen. Groots dromen zelfs, maar dat vinden we moeilijk, omdat we het niet gewend zijn. 

En daar wil jij nu verandering in brengen!

Je mag dit dankbaarheidsboek elke ochtend en avond invullen de komende 24 weken. De affirmatie op elke pagina mag je meerdere malen per dag tegen jezelf zeggen (mag ook in je hoofd) en komt elke 4 weken terug. De kracht zit in de herhaling.

En je hoeft het niet alleen te doen! Ik zal je helpen als je dat graag wilt. Ik heb een besloten Facebook groep geopend waar je al je vragen mag stellen of waar je kunt delen om anderen ook weer te inspireren of te helpen. Ik zal filmpjes plaatsen met mijn verhaal en ook hoe ik het heb volgehouden. Je kunt alleen lid worden van deze groep als je het boek al hebt aangeschaft.  https://www.facebook.com/groups/1327477397406915/?source_id=345775805615680

Ervaar zelf dat de kijk op je leven positief verandert! Ben je er klaar voor? Bestel dan hier https://harmonictouch.nl/product/geluk-zit-in-jezelf/ het boek “Geluk zit in jezelf” voor €24,95 excl. verzendkosten en je hebt al bewust een begin gemaakt voor een gelukkiger leven. Je mag jezelf dankbaar zijn. En ik ben jou dankbaar, omdat we samen de wereld een stukje mooier maken!

Gun het jezelf. Je bent het waard.