Gastenboek

Uw reactie op de behandeling:

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.
Om veiligheidsredenen bewaren we het IP-adres.
Uw reactie wordt pas zichtbaar in het gastenboek als deze gecontroleerd is.
Wij behouden ons recht om te bewerken, verwijderen of niet te publiceren.
12 berichten.
Micheline Micheline heeft geschreven op 04/02/2020 om 1:01 PM
Dag lieve Jacqueline In deze moeilijke tijden, nu ik ziek ben en moet herstellen heb jij mij geholpen met een zeer tof meditatie op afstand dat jij er open voor stond heeft mij echt goed gedaan om verder te gaan. De rust en ontspanning heeft goed gedaan Jij bent een super lieve attend vrouw. Bedankt ❤️ Micheline
Annelies Annelies heeft geschreven op 05/15/2017 om 7:06 PM
Sinds november vorig jaar komt Jacqueline mijn moeder van 79 wekelijks masseren in het verpleeghuis. Moeder had chemokuren en is nu herstellend. Soms een stoelmassage, maar vaak vindt moeder het heerlijk haar handen te laten masseren met geurige olie. Zo gespannen als ze is in deze moeilijke tijd van veel verlies, zo snel zakt ze toch weg door rust en aanraking van Jacqueline. En valt soms zelfs in slaap, ongekend. Ze hoeft even niets met het koppie. Ze kunnen samen delen, verdriet maar ook veel lol. Heel helend voor moeder en ik ben er dankbaar voor!
Miranda Miranda heeft geschreven op 01/12/2017 om 6:58 AM
Lieve Jacqueline, Je bent een mooi en open mens die me heeft geleerd over oncologische massage. Een liefdevolle aanraking voor mensen die even kunnen ontspannen en genieten en de narigheid opzij kunnen schuiven voor eventjes. Ik heb je kennis uitgevoerd bij mijn lieve hartsvriendin die momenteel doodziek is van de chemo's. Toen ik binnenkwam zat ze erbij als een klein vogeltje. Maar naarmate ik toepaste wat jij me geleerd hebt, kreeg ze kleur op haar gezicht en ontspande ze totaal. Ze heeft al diverse keren laten weten hoe fijn ze het vond. Dat is voor mij zeer waardevol en ik zal het zeker vaker toepassen. Bedankt voor alles Jacqueline, je bent een mooi mens
José Rieteco José Rieteco heeft geschreven op 03/30/2016 om 2:36 PM
Jacqueline is bezig met de oncologische massageopleiding en ik was zo gelukkig dat ik me aan mocht melden voor één van de eerste massages voor mensen met kanker. Hoewel het heel anders aanvoelt als een "gewone" massage, vond ik het heel ontspannend en prettig. De zachte aanraking was heel fijn. Ook Jacqueline's kennis en prettige persoonlijkheid werken mee aan een heel fijne ervaring!
Frederika Frederika heeft geschreven op 12/01/2015 om 4:48 PM
Wat ben ik trots op je , met al deze fijne berichten. Een mooie energie draag je uit Knuffel Mama
Dineke Dineke heeft geschreven op 10/29/2015 om 7:14 PM
Dank je wel Jacqueline voor de fijne been massage vanmiddag . Ze voelen als "nieuw" en lekker zacht Ik kan nooit zo goed opschrijven hoe ik het voel ,maar ik kom zeker bij jou terug .
Nynke Ypma Nynke Ypma heeft geschreven op 10/14/2015 om 2:01 PM
Alweer een poosje geleden was ik erg ongelukkig gevallen en had last van mijn rug, schouders, nek en spanning op mijn schedel. Niet echt fijn! "toevallig" stond Jacqueline met haar stoel op een grote beurs en ik boekte gelijk een massage bij haar. Wat een weldaad! Ik kreeg een warme, toch stevige massage... precies op de goede plekken. Vakkundig ,met passie en aandacht gegeven...ik voelde mijn verkrampte spieren ontspannen en de dag erna had ik geen last meer. Dankjewel, Jacqueline!
Joris Joris heeft geschreven op 09/25/2015 om 9:41 AM
Ik heb gisteren een van de fijnste massages gekregen die ik ooit heb gehad. Vanaf het moment dat Jacqueline haar handen me aanraakte voelde ik de energie en de liefde vloeien en toen ze bij mijn handen aan kwam, kon ik alle opgebouwde stress loslaten. Ze werkt op het tempo van mijn lichaam en weet de fijnste punten te vinden! Naderhand kon ze me ook vertellen wat zij bij de massage voelde, wat heel inspirerend en duidelijkmakend voor mij was. De volgende afspraak ik al gepland 🙂
Amanda van Mourik Amanda van Mourik heeft geschreven op 09/15/2015 om 7:48 PM
Ik ben nu meerdere malen door Jacqueline gemasseerd. (Energetische massage, stoel massage, Holistische massage en Quantum touch) Ik blijf het hele bijzondere ervaringen vinden. Ze masseert je niet alleen maar ze geeft je ook een enorme hoeveelheid energie mee. Jacqueline is echt een juweeltje! Ze kan ontzettend goed masseren en Quantum Touch hoef je maar een keer te ervaren om te weten hoe goed Jacqueline daarin is! Als je jezelf wilt verwennen laat je je een keer door Jacqueline masseren en je zult niet anders meer willen!
Lenie van Hassel Lenie van Hassel heeft geschreven op 09/15/2015 om 2:52 PM
Door drukte zat ik heel erg in mijn hoofd, bewoonde eigenlijk een beetje alleen dat gebied. Door de massage bij Jacqueline voelde ik weer mijn lichaam. Haar handen volgen mijn lichaam met compassie en je voelt de liefde voor haar vak hierin. Professioneel is zij aan het werk. Zij luistert naar mijn lichaam wat ik nodig heb. Moet dat ook wat meer gaan doen....luisteren naar mijn lichaam. Heerlijk genieten en ontspannen. Ik zou zeggen, ga het beleven en voelen en vooral genieten van het moment voor jezelf!
Ingrid Mahu Ingrid Mahu heeft geschreven op 09/15/2015 om 10:29 AM
Hele professionele site Jacqueline. Je bent een mooi mens met het hart op de juiste plaats. Met deze eigenschappen kun je veel betekenen voor de mensen. Liefs, Ingrid
Geziena van Berkel Geziena van Berkel heeft geschreven op 09/14/2015 om 5:29 PM
Jacqueline is niet alleen heel lief, maar ook heel kundig. Een massage bij haar is heerlijk en doet heel erg goed. Doen!