Ervaringen van klanten

Soms stap je op jouw tafel ,als een blok beton, En dan stap je eraf ,als een zak met veertjes . Lichamelijk en geestelijk verlicht.
D.R.
Een massage van Jacqueline is niet alleen fysiek maar ook geestelijk. Liefdevolle en warme handen die je diep raken . Totale ontspanning, jezelf kunnen zijn en je emoties de vrije loop laten. Zo dankbaar
A.F.
Een massage van A tot Z, je ontvangt wat voor jou nodig is. Dat kan elke keer verschillend zijn, maar altijd een heerlijk moment voor jezelf.
E.F.
Een massage die meer doet dan het lijf behandelen, maar doordringt tot in je ziel.
GvB
Deze ervaring gun ik iedereen *reis van je leven*
M.B.
Het was een fantastische ervaring zowel lichamelijk als geestelijk die heerlijke handen!!
F.T.
Aandacht en liefde voor je lijf en geest!
MvdW
Lieve Jacqueline, Je bent een mooi en open mens die me heeft geleerd over oncologische massage. Een liefdevolle aanraking voor mensen die even kunnen ontspannen en genieten en de narigheid opzij kunnen schuiven voor eventjes. Ik heb je kennis uitgevoerd bij mijn lieve hartsvriendin die momenteel doodziek is van de chemo's. Toen ik binnenkwam zat ze erbij als een klein vogeltje. Maar naarmate ik toepaste wat jij me geleerd hebt, kreeg ze kleur op haar gezicht en ontspande ze totaal. Ze heeft al diverse keren laten weten hoe fijn ze het vond. Dat is voor mij zeer waardevol en ik zal het zeker vaker toepassen. Bedankt voor alles Jacqueline, je bent een mooi mens
M.
Jij als persoon bent al heel bijzonder en jouw handen hebben een bijzondere gave. Voor mij geeft een massage van jouw iedere keer weer zo'n heerlijk ontspannen gevoel. Jouw persoon, jouw houding zorgt ervoor dat ik geen zorgen heb over mijn vetlagen 🙊 en oneffenheden. Zoals je zelf ook zo mooi verteld zie jij al die oneffenheden en ongemakken niet. Als ik van jouw massagetafel afstap dan voel ik mij herboren. En het praten na afloop vind ik ook heel prettig. Daardoor heb ik het gevoel dat ik op mijn eigen tempo de sessie kan afsluiten. Het is iedere keer weer een feestje
J.T.
Jacqueline neemt de tijd voor de massage en daarna een gesprek met een drankje over wat er met je gebeurt...wat je voelt.. wat dat jou zou kunnen zeggen .
Een handreiking naast het gevoel dat je er met je e energie ook weer even tegen kunt heel fijn. Een absolute aanrader als verwenmoment voor jezelf.
M.E.
Ik heb het als bevrijding gezien me lichaam en geestelijk waren helemaal geblokkeerd, na de massage kwam de moeheid eruit, maar de aandacht die je uitstraalde was geweldig zo liefdevol en jezelf kunnen zijn zo dankbaar.
J.M.
Omdat jij zo puur en lief bent maar vooral ook luistert zonder (voor)oordelen stap je zo veel lichter je tafel af. En dat gevoel blijft dagen hangen. Tis niet alleen die massage, alles eromheen ook. Nu schrijf ik dit en denk ik, we moeten t gauw maar weer afspreken
PdR
Een stukje broodnodige ontspanning in heftige tijden! Maar ook tijd en aandacht voor de psychische gevolgen van wat dan ook. Een luisterend oor is zo fijn. Het voelde als even helemaal niet ziek zijn
L.
Jacqueline is niet alleen heel lief, maar ook heel kundig. Een massage bij haar is heerlijk en doet heel erg goed. Doen!
GvB
Hele professionele site Jacqueline. Je bent een mooi mens met het hart op de juiste plaats. Met deze eigenschappen kun je veel betekenen voor de mensen. Liefs, Ingrid
I.M.
Ik vond het heel erg ontspannend.
W.H.
Dank je wel Jacqueline voor de fijne been massage vanmiddag . Ze voelen als "nieuw" en lekker zacht Ik kan nooit zo goed opschrijven hoe ik het voel ,maar ik kom zeker bij jou terug .
D.
Door drukte zat ik heel erg in mijn hoofd, bewoonde eigenlijk een beetje alleen dat gebied. Door de massage bij Jacqueline voelde ik weer mijn lichaam. Haar handen volgen mijn lichaam met compassie en je voelt de liefde voor haar vak hierin. Professioneel is zij aan het werk. Zij luistert naar mijn lichaam wat ik nodig heb. Moet dat ook wat meer gaan doen....luisteren naar mijn lichaam. Heerlijk genieten en ontspannen. Ik zou zeggen, ga het beleven en voelen en vooral genieten van het moment voor jezelf!
LvH
Ik ben nu meerdere malen door Jacqueline gemasseerd. (Energetische massage, stoel massage, Holistische massage en Quantum touch) Ik blijf het hele bijzondere ervaringen vinden. Ze masseert je niet alleen maar ze geeft je ook een enorme hoeveelheid energie mee. Jacqueline is echt een juweeltje! Ze kan ontzettend goed masseren en Quantum Touch hoef je maar een keer te ervaren om te weten hoe goed Jacqueline daarin is! Als je jezelf wilt verwennen laat je je een keer door Jacqueline masseren en je zult niet anders meer willen!
AvM
Ik heb gisteren een van de fijnste massages gekregen die ik ooit heb gehad. Vanaf het moment dat Jacqueline haar handen me aanraakte voelde ik de energie en de liefde vloeien en toen ze bij mijn handen aan kwam, kon ik alle opgebouwde stress loslaten. Ze werkt op het tempo van mijn lichaam en weet de fijnste punten te vinden! Naderhand kon ze me ook vertellen wat zij bij de massage voelde, wat heel inspirerend en duidelijkmakend voor mij was. De volgende afspraak ik al gepland 🙂
J.
Jacqueline is bezig met de oncologische massageopleiding en ik was zo gelukkig dat ik me aan mocht melden voor één van de eerste massages voor mensen met kanker. Hoewel het heel anders aanvoelt als een "gewone" massage, vond ik het heel ontspannend en prettig. De zachte aanraking was heel fijn. Ook Jacqueline's kennis en prettige persoonlijkheid werken mee aan een heel fijne ervaring!
J.R.
Alweer een poosje geleden was ik erg ongelukkig gevallen en had last van mijn rug, schouders, nek en spanning op mijn schedel. Niet echt fijn! "toevallig" stond Jacqueline met haar stoel op een grote beurs en ik boekte gelijk een massage bij haar. Wat een weldaad! Ik kreeg een warme, toch stevige massage... precies op de goede plekken. Vakkundig ,met passie en aandacht gegeven...ik voelde mijn verkrampte spieren ontspannen en de dag erna had ik geen last meer. Dankjewel, Jacqueline!
N.Y.
Wat ben ik trots op je , met al deze fijne berichten. Een mooie energie draag je uit
F.
Dag lieve Jacqueline In deze moeilijke tijden, nu ik ziek ben en moet herstellen heb jij mij geholpen met een zeer tof meditatie op afstand dat jij er open voor stond heeft mij echt goed gedaan om verder te gaan. De rust en ontspanning heeft goed gedaan Jij bent een super lieve attend vrouw. Bedankt ❤️
M.
Sinds november vorig jaar komt Jacqueline mijn moeder van 79 wekelijks masseren in het verpleeghuis. Moeder had chemokuren en is nu herstellend. Soms een stoelmassage, maar vaak vindt moeder het heerlijk haar handen te laten masseren met geurige olie. Zo gespannen als ze is in deze moeilijke tijd van veel verlies, zo snel zakt ze toch weg door rust en aanraking van Jacqueline. En valt soms zelfs in slaap, ongekend. Ze hoeft even niets met het koppie. Ze kunnen samen delen, verdriet maar ook veel lol. Heel helend voor moeder en ik ben er dankbaar voor!
A.
Tekst
M.
Tekst
Tekst
Winkelwagen