Leer zelf een Hand-en/of Voetmassage te geven

Iedereen kan masseren, dat beloof ik je!

Je hebt het vast al eens gehoord: “als ik iets voor je kan doen, dan laat het maar weten” of “ik zou zo graag iets willen doen, maar ik weet niet wat”. Kom dan nu in actie en maak een afspraak en leer zelf op een hele laagdrempelige manier een massage te geven.

Je kent iemand met kanker en je zou zo graag iets willen doen. Wat zou je ervan vinden om zelf een hand-en/of voetmassage te geven?

Cursus voetmassage - cursus handmassage

Je geeft iemand een heel ontspannen gevoel, er ontstaat een ander contact, je raakt elkaar op een fijne manier aan en zo ontstaat er een bijzondere verbinding. En dat leer ik je allemaal in een uur!

Je draagt dus echt bij aan het welzijn van iemand die kanker probeert te overwinnen. Hoe bijzonder is dat?

Wil jij dit ook?

Ik zou het bijzonder vinden om jou te ontmoeten en een uur met je te oefenen. Je krijgt van mij allerlei tips en een flesje natuurlijke olie om te oefenen.

Als je na een aantal massages geven de behoefte hebt om samen te kijken hoe het gaat, dan ben je, zonder extra kosten, van harte welkom. Zo wordt je steeds zekerder in het geven van je massages.

Neem contact met me op om de cursus te boeken:

Lieve Jacqueline,

Je bent een mooi en open mens die me heeft geleerd over oncologische massage. Een liefdevolle aanraking voor mensen die even kunnen ontspannen en genieten en de narigheid opzij kunnen schuiven voor eventjes.
Ik heb je kennis uitgevoerd bij mijn lieve hartsvriendin die momenteel doodziek is van de chemo’s. Toen ik binnenkwam zat ze erbij als een klein vogeltje. Maar naarmate ik toepaste wat jij me geleerd hebt, kreeg ze kleur op haar gezicht en ontspande ze totaal.
Ze heeft al diverse keren laten weten hoe fijn ze het vond. Dat is voor mij zeer waardevol en ik zal het zeker vaker toepassen.

Bedankt voor alles Jacqueline, je bent een mooi mens

Andere mogelijkheden:

Massage

Stoelmassage

Massage bij kanker

Zwangerschaps-massage

Cursus hand- of voetmassage bij kanker

Quantum Touch

Helende en fysieke reis

Winkelwagen