Over mij

Ik ben Jacqueline Tak-Kriek, bijna 50 lentes jong, moeder van 3 prachtige kinderen en getrouwd met IMG_6273een geweldige man. In 2013 en 2014 heb ik cursussen gevolgd voor intuïtieve ontwikkeling. Daar merkte ik dat ik graag iets met mijn handen wilde gaan doen. Begin 2015 heb ik met veel plezier de opleiding tot holistisch life masseur afgerond aan de Academie voor Holistisch Coachen. Daarnaast ben ik ook gecertificeerd stoelmasseur. De specialisaties massage bij kanker en bij zwangerschap heb ik met succes afgerond.

Naast het werken in mijn eigen praktijk, geef ik hand-en voetmassages op de oncologie afdeling van het ASZ in Dordrecht geinitieerd door de stichting Voor Jou . Ook mag ik anderen leren deze massage te geven, zodat zij op een mooie manier iets kunnen bijdragen aan het welzijn van iemand met kanker.

Sinds 2009 draag ik mijn steentje bij aan het vervullen van de allerliefste wens van een ziek kind voor Make-A-Wish Nederland en sinds 2015 geef ik stoelmassages aan ouders van opgenomen kinderen in het Sophia Kinderziekenhuis voor de stichting IanCare4Parents.  Twee bijzonder mooie vrijwilligers-banen!

Ik voel me een enorm bevoorrecht en dankbaar mens dat ik zoveel moois met andere mensen, zoals u, mag beleven 💜