Indiase Hoofdmassage

Vandaag de dag krijgen kleine kinderen in India vanaf hun geboorte dagelijks massage ter bevordering van hun gezondheid. Tussen hun derde en zesde jaar worden ze twee maal per week gemasseerd en na hun zesde hebben ze hun eigen aandeel in de onderlinge massages die regelmatig binnen een gezin plaatsvinden. Indiase hoofdmassage is dus al generaties lang een onlosmakelijk en natuurlijk onderdeel van het familieleven.

Het hoofd, de nek en de schouders zijn belangrijke energiecentra van ons lichaam. Als je gestrest bent of kwaad, dan hoopt de spanning zich op. Later kan zich dat uiten in de vorm van een stijve nek of stijve schouder, vermoeide ogen en soms zelfs haaruitval.

Bij Indiase hoofdmassage wordt er met behulp van stevige en zachte massagebewegingen voor gezorgd dat deze blokkades worden opgeheven en dat deze vervelende spanningsophopingen afnemen. Maar de effecten ervan zijn niet louter lichamelijk; het werkt ook op psychisch niveau. De geest kalmeert, ontspant en stress neemt af. Indiase hoofdmassage rekent op een unieke en bijzondere manier af met de lichamelijke en geestelijke gevolgen van stress.

Deze massage duurt ongeveer 20 minuten.  Kosten €25,-
Deze massage kan op elke stoel gegeven worden en er wordt geen olie gebruikt. Zin gekregen om deze massage een keer te proberen? Je kunt hier een afspraak maken.